Ieder jaar proberen wij weer de leukste shows en clinics naar ons evenement te halen. Zo hebben we voorgaande jaren al kunnen genieten van de kunsten van de Future Guys en het magische samenspel van showteam Phaidra. Wat we dit jaar in petto hebben? Kijk snel verder!

Circus Boltini

Onze hoofdact dit jaar is niemand minder dan Circus Boltini. Zij zullen een spetterende (paarden)show gaan geven in ring 1. Deze show zal rond 15.00 uur gaan plaatsvinden, wees er dus op tijd bij!

Touwtrekken en Vliegend Tapijt

Win jij het van een trekpaard? Het Brabants Span komt in de middag met hun indrukwekkende paarden langs om dit te testen! Wie doet er mee met een potje touwtrekken??? Ook nemen zij het Vliegend Tapijt mee; Een tapijt getrokken door de trekpaarden waar zowel kinderen als volwassenen op kunnen gaan zitten of staan. Geniet ook van een rondje ‘vliegen’ achter de trekpaarden!

Dressuurstal van Baalen

Zoals elke editie tot nu zal ook Dressuurstal van Baalen weer aanwezig zijn met een schitterende en leerzame clinic. Wij zijn erg blij met deze vaste gasten van het eerste uur. Wat ze precies gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing!

HippOss Voltige

Voltige vereniging VV. Hipp Oss zal in de middag een superleuke voltige clinic gaan geven! Die mag je niet missen!