Ieder jaar proberen wij weer de leukste shows en clinics naar ons evenement te halen. Zo hebben we voorgaande jaren al kunnen genieten van de kunsten van de Future Guys en het magische samenspel van showteam Phaidra. Wat we dit jaar in petto hebben? Kijk snel verder!

Vrijheidsdressuur met Valkenier

Dit jaar hebben we een fantastisch duo. Vrijheidsdressuur met in de hoofdrol een prachtig wit paard welke een mooie show geeft samen met een valkenier. Zo komen er verschillende wilde volgens langs en kan men zelfs na afloop met de vogels op de foto!

Touwtrekken en Vliegend Tapijt

Win jij het van een trekpaard? Het Brabants Span komt in de middag met hun indrukwekkende paarden langs om dit te testen! Wie doet er mee met een potje touwtrekken??? Ook nemen zij het Vliegend Tapijt mee; Een tapijt getrokken door de trekpaarden waar zowel kinderen als volwassenen op kunnen gaan zitten of staan. Geniet ook van een rondje ‘vliegen’ achter de trekpaarden!

Dressuurstal van Baalen

Zoals elke editie tot nu zal ook Dressuurstal van Baalen weer aanwezig zijn met een schitterende en leerzame clinic. Wij zijn erg blij met deze vaste gasten van het eerste uur. Op de foto is Marlies van Baalen met Go Legend. Marlies komt met dit stoere paard een demonstratie geven op Grand-prix niveau om 13.45 uur

Friezen Aanspanningen

Dit jaar heeft Jan Raaijmakers het voortouw genomen om in samenwerking met de Bommelerwaardse Paardendag een heuse officiele wedstrijd te organiseren voor de Friezen aanspanningen. Dit belooft een waar spektakel te worden met prachtige verschijningen!